Siliconeindlæg 2x300 gram

Bedømmelse:
93%
649,00 kr
Ikke på lager

Disse hudfarvede silicone indlæg er perfekte til dig, som af en eller anden grund har mistet et bryst, har stor forskel på størrelsen af dine bryster, eller som bare ønsker mere fylde.

Bh indlæggene er lavet af 100% silicone, og er derfor bløde og behagelige at have på. De er lavet med brystvorter/nipples, for at se naturlige ud i en bh. De er ens, og kan derfor bruges til både højre og venstre. Bruger du kun den ene ad gangen, så kan den anden gemmes, og bruges i samme side.

De kan bruges igen og igen, og kan vaskes i hånden med lunkent vand og sæbe.

Pakken indeholder 2 stk. a' 300 gram (Ialt 600 gram)

Farve: Hudfarvet

Se hele vores udvalg af siliconeindlæg

Dette indlæg fås også i en mindre størrelse, nemlig 2x250g

Store BH indlæg i 100% ren silicone - perfekte til dig der vil øge din bryststørrelse helt op til 3 størrelser.

Disse fyldige bh indlæg er en god og hurtig måde at få den kavalergang du altid har ønsket dig. De kan placeres under eller ved siden af brystet, afhængigt af hvilket look du ønsker. Du får en flot kavalergang og et løft af dit bryst, og man kan ikke se, at du anvender disse bh indlæg. Derudover er de gode til kvinder, der har haft lumpektomi, mastektomi eller anden brystkræftoperation.

Du kan bruge disse silikoneindlæg til din brudekjole, aftenkjole, prom kjole, trøjer, stramme t-shirts, badetøj og buksedragter. Det har aldrig været nemmere at se så godt -og sexet ud.

Indlæggene er vandtætte, så de kan bæres i poolen eller på stranden. De føles helt naturlige og giver dig det perfekte look. Du kan let bruge disse behagelige silikone indlæg i din egen bh. De er lavet af 100% kvalitets silikone, og har derfor udseendet, følelsen og blødheden som ægte bryster. De er skjulte når de bruges, så ingen vil vide at du har dem i din bh.

Silikone bh indlæggene kan anvendes igen, og igen. De kan håndvaskes med lunkent vand og almindelig sæbe.

Pakken indeholder 2 stk. hudfarvede bh indlæg a' 300 gram (ialt 600 gram)

Product ansvar

Kan disse silicone bh indlæg erstatte et bryst, som er blevet fjernet efter en kræftsygdom?

Silicone indlæggene kan sagtens bruges som erstatning til et bryst, mange er rigtig glade for at bruge disse meget naturlige bh indlæg.

Genere de nogen steder eller er ubehagelige at have på?

Ud fra de tilbagemeldinger vi har fået, og ud fra egen erfaring, så er vores silicone bh indlæg meget behagelige at have på og skulle ikke genere nogen steder 

Din bedømmelse